Optimusz
Optimusz nyitóoldal
Optimusz
MassMail komplex önkiszolgáló marketing rendszer


A Massmail egy teljesen automatizált, egységes technológiával külső adatbázisokat összefogó e-mail direkt marketing rendszer, amelybe a hirdetők maguk tudják leválogatni a számukra értékes célcsoportokat és részükre kiküldeni a hírlevüket. Elérhető felhasználók száma : 1.253.168 fő

2015 februári indulása óta olyan hirdetők használják a MassMail rendszert, akik marketing kommunikációjában szerepet kap az email direkt marketing ( rendszeres hírlevél kiküldés új ügyfelek / vásárlók elérésére ) és biztonságos könnyen kezelhető rendszert kívánnak használni teljes önállósággal, plusz erőforrások bevonása, plusz költségek nélkül kizárólag sikeres levél kézbesítések alapján történő elszámolással. Nem kézbesített email cím = 0 Ft

Válassza a MassMail-t új ügyfelek elérésére ! mert amit a MassMail rendszere biztosít Önnek...Amit biztosít Önnek a MassMail:
- Minden hirdetőnek díjmentes regisztráció (Díjmentes regisztráció)
- Nincsenek kötöttségek, havi díjak, plusz technikai költségek

- Díjmentesen használható alap funkciók, mely hírlevél szerkesztéseket, vagy feltöltést, célcsoport összeállításokat és teszt levél küldéseket jelent.
- Kizárólag csak is új email címekre történő kiküldés biztosít, mivel a már meglévő saját listák - kivételkezelésként - kizárhatóak a kiküldéseknél.
- Teljes részletességű valós idejű statisztikákat ad a kampányokról
- A sikertelen, esetlegesen nem kézbesített levelek adat költségét a kiküldés lezárását követően visszaírja az egyenlegbe.
- További lehetőségek a MassMail használatával: A/B teszt , retargeting kampányok, ütemezett kiküldések, real-time statisztikák, kivételkezelések.
- Folyamatos telefonos és online ügyfélszolgálat – technikai help

AjánlatkérésKapcsolat
IAB MagyaroszágDirekt Marketing SzövetségMagyar Reklámszövetség
© 2010 Optimusz.hu